top of page

Jeg er utdannet innen klassisk, thai- og lomi lomi (opprinnelse Hawai) massasje. 

Over år har jeg utviklet min egen massasjestil som har elementer fra disse tre stilartene. Denne kombinasjonen av teknikker er både kraftfull og avslappende på samme tid.

Massasjen blir gjennomført på en benk med olje.

KLASSISK MASSASJE

P1030176.JPG

Massasjen blir også kalt svensk massasje, og ble utviklet av den svenske massøren Henri Peter Ling.

Det blir gjennomført ulike kna-, strekk- og pressteknikker med lange glidende strøk.

Den forebygger, behandler og løser opp stram muskulatur og forbedrer blodsirkulasjonen for hud, muskulatur og vev.

LOMI LOMI

Denne massasjen har sin opprinnelse fra Hawaii. Med varme oljer blir det ikke bare massert med hender, men også med underarmer. Lomi Lomi kan løse opp blokader på kroppslig og mentalt nivå, og virker som en balsam på kropp, ånd og sjel. Massasjen er som en kraftfull og bølgemessig havdans. Lomi Lomis virkning er mild og beroligende. Etter denne massasjen er det lett å møte seg selv og verden med et smil.

THAIYOGAMASSASJE

I thaiyogamassasje blir det massert langs utvalgte energilinjer, der kroppen i følge ayurvedisk lære er gjennomtrukket av et energinett. Thailenderne går dermed ut i fra at problemer oppstår gjennom en ødelagt flyt av energi, som forårsaker blokader i kroppen.

 

Thaiyogamassasjen er sammensatt av tre forskjellige massasjemetoder. Trykk-, tøynings- og energimassasje.

FOTMASSASJE

Fotrefleksmassasje er en helhetlig metode. Bestemte punkter på føttene blir trykket og massert. Denne massasjen baserer seg på forestillingen at det mellom alle organer sirkulerer energi eller livskraft. Finnes det en blokade i denne energisirkulasjonen, kan det bli reflektert i føttene. Trykk- og massasjeteknikker på føttene kan hjelpe til å løse opp disse blokadene. Kretsløpet blir stimulert og gjennom lymfemassasjen kan kroppen klare å utskille slaggstoffer. Fotmassasje kan være veldig effektiv ved stress, tretthet og spenningstilstander.

 

Dine føtter bærer deg et helt liv. Hvorfor ikke gjøre noe godt for dem? Det har de fortjent!

bottom of page